0183 35 27 47

Boer b.v. kraanverhuur, heiwerken en hoogwerkerverhuur

Kraanverhuur- en heiwerkbedrijf firma J.A. Boer b.v. verzorgt al ruim vijftig jaar hijs- en heiwerken van hoge kwaliteit. Met een wagenpark van zo'n 80 voertuigen, waaronder 63 kranen, werken we voor zowel bedrijven als particulieren.

Van hoogwerker tot rupskraan
Of u nu een Spierings, hoogwerker of rupskraan zoekt voor op de bouw, of een miniheistelling voor de aanbouw van uw serre: Boer b.v. levert veel materieel al de volgende dag. Onze vakkundige machinisten zijn specialisten op verschillende hijskranen en heistellingen. Snelle service en medewerkers die van aanpakken weten, zijn bij Boer b.v. vanzelfsprekend.

Kantoor buitenzijde
Heistelling
J.A. Boer Sr.
Hijswerk

Hijsen en heien: hoe het begon

De geschiedenis van Boer b.v. gaat terug tot 1937. In dat jaar begon J.A. Boer Sr. met loonwerk: grasmaaien en graskuilen, sloten uitbaggeren en hooi persen. Zijn drie zoons groeiden op in het bedrijf. Een eerste graafkraan werd al snel gevolgd door een tot heikraan omgebouwde hijskraan. Daarna ging het snel. Nu heeft Boer b.v. een wagenpark van ruim 80 hoogwerkers, hijskranen en heistellingen en vrachtwagens.

De familie Boer

Firma J.A Boer b.v. is van oudsher een familiebedrijf. Drie broers van de tweede generatie en de kinderen van de derde generatie zijn u graag van dienst.

Vacatures


Er zijn op dit moment geen vacatures.