Boer BV | Autolaadkranen
Boer BV uit Meerkerk, voor verhuur van autolaadkranen, heistellingen, hijswerkzaamheden en hoogwerkers.
heiwerken, heibedrijf, kranen, kraanverhuur, autolaadkranen, heiwerkzaamheden, hijswerk, hijswerkzaamheden, hoogwerkers, hoogwerkerverhuur, verhuur, boer, boerbv, boer bv, meerkerk, junttan, liebherr, spierings, multitel, rambo, vermeer
15963
page-template-default,page,page-id-15963,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Autolaadkranen

EFFICIËNT INGEZET

Boer B.V. biedt sinds enige tijd autolaadkranen aan. De autolaadkranen kunnen efficiënt worden ingezet om een breed scala aan klussen te doen. Denk bijvoorbeeld dat de vrachtauto’s uw materialen kunnen vervoeren en op locatie met de autolaadkraan kunnen laden en lossen en monteren. Boer B.V. biedt autolaadkranen aan met een capaciteiten tot wel 85 ton/meter en uitvoerbaar met een fly-jib waardoor hij een giek van 32 meter heeft.

Voor het plaatsen van glas kan er aan de autolaadkraan een speciale glasjib en een glaszuiger gemonteerd worden. De vrachtwagen kan uitgevoerd worden met een laadbakje en een zelfrijdende aanhanger voor het vervoeren van onder andere trafo-behuizingen. Ook kan er achter deze vrachtauto een 4 assige uitschuifbare semie dieplader.

Als u geïnteresseerd bent in een autolaadkraan van Boer B.V. dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard worden de autolaadkranen in alle gevallen verhuurd met een gecertificeerde chauffeur/machinist. Als u vragen heeft over de autolaadkranen kunt u gerust contact opnemen met ons, en dan kunnen wij voor u kijken wat de mogelijkheden zijn.