Boer BV | Hijswerkzaamheden
Boer BV uit Meerkerk, voor verhuur van autolaadkranen, heistellingen, hijswerkzaamheden en hoogwerkers.
heiwerken, heibedrijf, kranen, kraanverhuur, autolaadkranen, heiwerkzaamheden, hijswerk, hijswerkzaamheden, hoogwerkers, hoogwerkerverhuur, verhuur, boer, boerbv, boer bv, meerkerk, junttan, liebherr, spierings, multitel, rambo, vermeer
15973
page-template-default,page,page-id-15973,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Hijswerkzaamheden

AL RUIM 50 JAAR HIJSWERKZAAMHEDEN

Boer B.V. voert al ruim vijftig jaar hijswerkzaamheden uit. We bieden u een vloot van meer dan vijftig hijskranen aan, die ingezet kunnen worden voor verschillende klussen.

Binnen het aanbod bieden wij telescoopkranen aan met een capaciteit van 45-ton tot en met 400-ton (grotere capaciteiten op aanvraag), mobiele torenkranen van 30 tot en met 60 meter en rupshijskranen variëren van 70-tons tot en met 160-tons welke uitvoerbaar zijn met een beweegbare jib. Om u geheel van dienst te kunnen zijn verhuren wij diverse hulpmaterialen zoals onder andere; pallethaak, blokkenklem, vloerenklem, evenaars, werkbak en vele diverse.

 

Voor een passend advies kunt u het beste contact opnemen met ons. Uiteraard worden alle kranen verhuurd met een ervaren gecertificeerde machinist.

 

Als u nog vragen heeft over de hijswerkzaamheden die wij verrichten kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij willen graag uw vragen beantwoorden.